Beograd 11010Vojvode Stepe 194
tel
065-656-41-76
 
 
 afcflex@gmail.com
 
   
 
  • Klub “FLEX” je specijalizovan za ženske grupne aerobic i fitness programe, koji će vam pomoći da oblikujete i osnažite svoje telo, izgubite kilograme, povećate energiju i fleksibilnost. Takođe pomažemo našim članicama da se hrane što pravilnije i zdravije.
 
  • Obećavamo da ćete se odlično zabavljati dok vežbate uz naše instruktore, kao i da ćete uz redovne dolaske popraviti svoje opšte psihofizičko stanje.
 
   
 
  • Treninzi u teretani umeju da budu veoma dosadni i jednolični, pa smo zbog toga odlučili da vam ponudimo isključivo različite oblike grupnog vežbanja, tokom kojih ćete se dobro zabavljati i u isto vreme osnažiti svoje telo. Na našem rasporedu je više različith programa pa svaka od članica kluba može da pronađe upravo onaj način vežbanja koji joj najviše prija
 
  • Naši članovi mogu postati sve pripadnice lepšeg pola bez obzira na uzrast i životnu dob. Dovoljno je da dođete na prvi čas koji je besplatan i sigurni smo da će te nam se pridružiti. Članarina je zasnovana na mesečnom nivou.
 
                                  
 
  • Najvažnije nam je zdravlje naših članova i instruktora, pa zato higijenu stavljamo na prvo mesto - oprema i prostorije su uvek besprekorno čisti i dezinfikovani.
 
  • Ne zaboravite da smo uvek tu vam damo savet u vezi sa vežbanjem ili pravilnom ishranom. U klubu možete pratiti promene u svom telu jer vršimo precizna merenja telesnog sastava, procenta sekletnih mišića, masti, kalorija koje trošite u toku dana, kao i nabora kože i sala na određenim delovima tela. Takođe, sa našim instruktorima možete da dogovorite individualne časove Pilatesa ili bilo kog drugog programa.
 
 
 
Povezane oblasti (prikaz po mestu):