Povezane oblasti:
Povezane oblasti (prikaz po mestu):

Drager tehnika

Beograd 11144Danijelova 12-16
tel
011-391-12-22
fax
011-391-13-33
 
 
 office.serbia@draeger.com
 
 • MEDICINSKA OPREMA
 • ZAŠTITNA OPREMA
 
         
 
 • Već više od sto godina Dräger–Medical Technology, podružnica u vlasništvu Drägerwerk AG, je vodeća u svetu u obezbeđivanju inovativnih sistema aparata u oblasti anestezije i intenzivne/akutne nege.
 
 • Nastavljajući sa tom tradicijom i danas, Dräger medical pruža vrhunska rešenja za negu pacijenata.
 
 • U centru asortimana ove kompanije nalaze se kompletne radne stanice za
    - hitnu pomoć
    - anesteziju
    - intenzivnu negu i
    - neonatalnu medicinu
 
         
 
 • Fleksibilna rešenja za praćenje pacijenata su integralni deo radnih stanica, obezbeđujući pružanje optimalne terapije u svim oblastima. Pored toga, kompanija nudi aparate za terapiju u kućnoj nezi, kao i „ključ u ruke“-rešenja za snabdevanje bolnica kiseonikom i drugim medicinskim gasovima.
 
 • U cilju pružanja maksimalnog kvaliteta svojim klijentima, Dräger nudi usluge konsultacija i održavanja nakon prodaje u ključnim oblastima - od planiranja, finansiranja i logistike, do tehničkog servisa i rukovanja tehničkom opremom.
 
 • Naša kompanija prisutna je na svim glavnim tržištima širom sveta, sa solidnom mrežom prodajnih i servisnih centara u preko 100 zemalja, i proizvodnim postrojenjima u Nemačkoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, SAD-u, Indiji i Kini. Širom sveta filijala Dräger Medical Technology upošljava više od 5.400 ljudi i 2003. dostigla je prodaju od 917,7 miliona EUR.
 
         
 
 • ANESTEZIOLOGIJA
  Dräger nudi kompletne anesteziološke radne stanice, koje kombinuju vrhunske anesteziološke proizvode sa obradom i praćenjem podataka.
  Zajedno sa plafonskim servisnim jedinicama, hirurškim osvetljenjem i opremom za različita odeljenja u bolnici, nudimo i fleksibilne sisteme rešenja za operacione sale koji odgovaraju Vašim posebnim potrebama.
 
                        
 
                        
 
                         
 
 • HIRURŠKO OSVETLjENjE
  OR-Light Sola koristi se za optimalno osvetljavanje operacionog prostora.
  Različite kombinacije sa različitim promenljivim nivoima osvetljenja omogućavaju podešavanje karakteristika svetla u različitim procedurama – počev od oftalmologije pa sve do operacija na srcu i grudnom košu.
  Izuzetno dobar kvalitet svetla u kombinaciji sa dokazanim ergonomskim konceptom, podržava korisnika čak i u komplikovanim hirurškim slučajevima.