Povezane oblasti:
Povezane oblasti (prikaz po mestu):

Comet electronics

Novi Beograd 11070Bul. Arsenija Čarnojevića 17
tel
011-613-61-45; 011-613-41-80
fax
011-711-39-42
 
 
 office@comet.rs 
 
  • Trgovina elektronskim komponentama, aparatima i galanterijom
  • Tehnološka oprema, pribor, merni pribor, alati i potrošni materijali za proizvodnju u domenu elektronike, uključujući SMD montažu
 
 
 

Comet Electronic je osnovan 1990. godine. Glavna aktivnost kompanije je koncentrisana na uvoz, izvoz i distribuciju elektronskih komponenti za industrijsku namenu. Intenzitet godišnjeg obrta, podrška velikog broja proizvoda uključenih u Linijsku kartu, redovne isporuke od preko 50 svetski poznatih proizvođača i distributera su odredili vodeću ulogu Comet Electronics-a.

Comet Electronics opslužuje više od 5000 srednjih i malih proizvođača i trgovinskih firmi. Glavni je nabavljač najvećih industrijskih kompanija.

Skladišta Comet Electronics-a garantuju da smo u mogućnosti da snabdemo naše potrošače sa svime u bilo koje doba po najboljoj ceni.

Takođe smo u mogućnosti da osiguramo godišnji proizvodni program naših klijenata. Možemo izvršiti specijalne porudžbine artikala koji nisu uključeni u našu Linijsku kartu za istraživačko-razvojne aktivnosti, za proizvodnju prototipova i pilot serija.