Novi Beograd 11070Milutina Milankovića 11a
tel
011-205-23-35
fax
011-205-23-33
 
 
 • REZERVNI DELOVI i AUTO OPREMA
 
                                              
 
 • Pogonski kaiši
  Pogonski kaiši izloženi su ogromnom mehaničkom, hemijskom i termičkom opterećenju. Karakteristike kao što su velika otpornost na trenje i promene temperature osiguravaju tako veliki uspjeh Bosch pogonskih kaiša. 
 • Akumulatori
  Broj komponenata koje se napajaju električnom strujom je u stalnom porastu tokom poslednjih godina. Akumulatori zato moraju da ispunjavaju sve veće zahteve. Bosch akumulatori za start vozila su dugotrajni, pouzdani u svim vremenskim uslovima i mogu da se recikliraju na ekološki podnošljiv način. 
 • Sistemi kočnica
  Jedna od najvažnijih bezbednosnih komponenta vozila je sistem kočenja. Svi delovi kočnica su relevantni za bezbednost. Uvek se možete pouzdati u najveći kvalitet Boschovih sistema kočnica i komponenti. 
 • Filteri
  Osigurajte efikasni rad Vašeg vozila filterima za gorivo, ulje i vazduh. Zahvaljujući filterima za ventilaciju vazduh u kabini Vašeg vozila je čišći i svežiji. Za bezbedniju, zdraviju i udobniju vožnju pouzdajte se u Bosch, svetski specijalista za filtere. 
 • Svećice
  Kao evropski predvodnik tržišta i tehnologije, ime Bosch stoji za najviši nivo kvalitete i iskustva kod svećica za motore. Sve više i više proizvođača automobila ugrađuju Bosch svećice tokom fabričke proizvodnje. 
 • Grejači
  Kvalitetni materijal cevi grejača naše linije Duraterm-Chromium sastoji se od poboljšane legure nikla i hroma koja nudi efikasnu zaštitu protiv korozije, te time povećava vek trajanja za 100 odsto. 
 • Lambda senzori
  1976. godine Bosch je uveo prvi lambda senzor na tržište. Od tada je prodano više od 400 miliona komada. Senzor je komponenta za sistem injekcije i nudi golemu uštedu kod potrošnje goriva – ali samo ako se redovito proverava i izmenjuje. 
 • Svetlosna tehnologija
  Rastuća gustoća prometa i veće brzine postavljaju sve veće zahteve na rasvetu automobila. Bosch nudi široku paletu kvalitetnih svetlosnih sistema: specifična rešenja za vozila u svakom segmentu, sijalice i višenamenska univerzalna svetla. 
 • Parkpilot
  Nepregledni oblici karoserije povećavaju rizik skupih sudara kod parkiranja na rikverc. Bosch Parkpilot može da postane Vaše šesto čulo i da Vam pomaže pri izbegavanju bilo kakvih oštećenja – velikih ili malih – za vreme upravljanja ili parkiranja. 
 • Brisači vetrobranskog stakla
  Sa novim tipom gume za brisače, poboljšanom tehnologijom lista brisača te dokazanom i ispitanom dugotrajnošću, naši brisači vetrobranskog stakla nude idealnu vidljivost i povećanu bezbednost. 
 • Sistemi paljenja
  Mi imamo sve što je potrebno za savršeni start Vašeg motora: Svećice, električna kola za paljenje, bobine i plastične cevi za zaštitu od lasica. 
 • Trube i fanfare
  Bosch signalizacioni uređaji oslanjaju se na decenije iskustva i veštine i na povezanu inovativnu tehnologiju. Iskazuju se izuzetno pouzdanom funkcionalnosti, vrhunskom tehnologijom i visokim kvalitetom. Danas bezbroj poznatih proizvođača vozila na čitavom svetu daje svoje poverenje u kvalitet naših signalizacionih uređaja.
 
 
 
 • DIJAGNOSTIKA ZA RADIONICE
 
                           
 
 • ECU dijagnostika KTS – savršeni partner za brzu i efikasnu dijagnozu vozila
  Nezavisno o tome da li koristite postojeću kompjutersku opremu radionice ili univerzalno komforno rešenje, imaćete direktno vezu sa svim markama. Boschova KTS serija nudi široku lepezu proizvoda, od ugrađenih dijagnostičkih uređaja od multimedijalnih, mobilnih dijagnostičkih sistema. 
 • Sistem za ispitivanje motora FSA – jednostavno rešenje za složenu di-jagnozu vozila
  Boschova FSA serija obuhvata integralne sisteme sa vrhunskom tehnologi-jom. Ova lepeza proizvoda sadrži različite module, od dokazanog i provere-nog “malog” digitalnog multimetra sve do višenamenskog mernog uređaja za sistemsku analizu vozila svih poznatih marki. 
 • Analiza izduvnih gasova BEA – čista stvar
  Boschova BEA serija omogućava Vam da ispitujete i minimalizujete sadržaj zagađivača u izduvnim gasovima, uz modularnu mernu tehnologiju. Oprema odgovara najnovijim zakonima i meri sa velikom tačnosti. 
 • Sistem za ispitivanje dizel motora EPS – osnov za veliku efikasnost i u budućnosti
  Ovaj segment sadrži jednostavni uređaj za ispitivanje dizni i za ispitivanje pumpe za ubrizgavanje. Ovi proizvodi nude mogućnost ispitivanja pumpa visokog pritiska “common rail”, rednih pumpa i distributivnih pumpa. 
 • Servis za akumulatore BAT – profesionalni uređaji za ispitivanje, punjenje i startovanje
  BAT paleta proizvoda nudi različite uređaje od profesionalne tehnologije za ispitivanje i punjenje do ispitivača akumulatora, elektronskih punjača, pa sve do brzih punjača za start i početnih paketa. 
 • Servis za klima uređaje ACS – profesionalni servis za bezbednost i udobnost
  Klima uređaji postaju sve više standardna oprema u vozilima. Boschova ACS serija nudi novu generaciju servisnih aparata za klima uređaje. Aparati ove serije odlikuju se optimalnom efikasnosti uz brzo i bezbedno rukovanje. 
 • Centriranje trapa FWA – efikasno i jednostavno merenje za putničke automobile i teretna vozila
  Bosch uređaji za centriranje trapa raspoloživi su u različitim verzijama (sa kablom, bežični, 6 i 8 senzora). Svi modeli mere pomoći 20° CCD kamere, što garantuje visoki stepen tačnosti i brz postupak merenja. Uz to kupac dobija jednostavan i prilagodljiv softverski program i bazu podataka koja obuhvata karakteristike za više od 20 000 različitih vozila. 
 • Ispitivanje delova dizel motora EPS – provera sistema za ubrizgavanje
  Srce modernog dizel motora je sistem za ubrizgavanje goriva. Naši sistemi za ispitivanje pumpa za ubrizgavanje i ventila daju jasne rezultate i pomažu pri ispravljanju nedostataka i grešaka motora. 
 • ESI[tronic] softver – pravo rešenje za svaku radionicu
  ESI[tronic] serija nudi programe koji su izvrsno prilagođeni potrebama Vaše radionice. Obuhvata opsežni softver za dijagnostiku, detekciju grešaka, mehaničke i električne radove i pisanje ponuda. To znači da možete po Vašoj želji povećati obim tehničkih informacija i uvek biti na aktuelnom stanju sa informacijama. ESI[tronic] idealno sarađuje sa Bosch dijagnostičkim uređajima. 
 • Bosch servisni trening – znanje i iskustvo Boscha za automehaničarske radionice
  Kompleksna tehnologija automobila i mnoštvo primena modernih uređaja za ispitivanje zahteva veliko znanje i iskustvo korisnika. Nudimo osnovne programe treninga u polju automobilske tehnologije, servisne treninge za početnike i napredne specijaliste i specifične programe za proizvode i primene.